Sanofi

Magyarországi lakosok számára

Úgy érzed, lassú az emésztésed, de nem szeretnéd, ha zavaró lenne a mindennapjaid során?


Valamilyen természetes segítségre vágysz?


Az új DulcoNatural az erdei mályva kivonatával segít fenntartani az optimális emésztési komfortérzetet.

DulcoNatural étrend-kiegészítő bevont tabletta
kivigyümölcs és erdei mályva kivonattal

Dulcolax cseppekEgészséges emésztés a természet bölcs támogatásával

A környezet- és egészségtudatos gondolkodás részeként egyre többen vágyunk étrendünk és napi rutinunk természetbarát megoldásaira.
Amikor egészségügyi problémákkal szembesülünk, szintén sokan preferáljuk azokat a hagyományos megoldásokat, amelyek biztonsággal, és kíméletesen segítenek akár székletproblémák, lassú emésztés kezelésében.
Természetes segítség szorulásos problémákra

Civilizációs fejlettségünk egyik negatív eredménye az étkezési szokásaink megváltozása. Táplálkozásunk során rostokban szegény élelmiszereket fogyasztunk, ami renyhe béltevékenységet, szorulást és székrekedést idéz elő egyre gyakrabban. Ezek a kellemetlenségek legtöbbször nem betegségek, hanem tünetek, melyek felelősségteljes hozzáállással megelőzhetők.


Természetesen, van segítség székletproblémákra!

A székrekedés gyakori probléma, amelynek célszerű elsőként az okait megkeresni, beazonosítani, majd a kezelési lehetőségekből kiválasztani a számunkra leginkább megfelelőt.
A nehézkes ürítés akár hosszabb távon fennálló tünetei mögött sok esetben olyan kockázati tényezők szerepelnek, melyek fogékonyabbá tesznek a székrekedés kialakulására, ilyenek az életkor, a mozgásszegény életmód, ülőmunka, kényszerből hosszú ideig ágyhoz kötöttség, a kiegyensúlyozott táplálkozás hiánya, a rostszegény étrend, kevés folyadékbevitel, hirtelen megváltozott napi rutin, és akár a stressz is.